20 jaar ervaring
service en advies
eigen merken
onderhoud en reparatie
ruilen kan altijd

Verzenden & retourneren

GRATIS VERZENDING IN NEDERLAND boven € 100,- !

Al onze producten worden goed en stevig ingepakt en veelal in pakketvorm verzonden. Wij verpakken onze producten zelf met uiterste zorg voor de producten. U krijgt een code via de mail zodra u het pakketje kunt volgen.

Voor verzendingen naar Belgie rekenen wij een vaste bijdrage voor verzend- en administratiekosten van slechts 7,50 euro.

Wij verzenden momenteel alleen in Nederland en Belgie. Verzenden naar andere landen kan op aanvraag via info@lederstudio.nl

Gewenste levertermijn

Het verzendklaar maken van het pakket neemt 1 tot 3 werkdagen in beslag. Nadat we de bestelling hebben overgedragen aan de verzendpartner, duurt het normaal gesproken twee tot drie werkdagen voor deze wordt geleverd. Wij leveren vrijwel altijd uit eigen voorraad en uw bestelling zal doorgaans binnen 3 tot 7 werkdagen worden bezorgd.

Retourzending

Mocht een product uit de Lederstudio van Doren online shop een keer niet aan uw verwachtingen voldoen, dan kunt u de ongedragen/ ongebruikte en niet beschadigde artikelen voorzien van het originele label eenvoudig binnen 7 dagen nadat u de bestelling hebt ontvangen terugsturen, voorzien van een volledig ingevuld retour formulier. Tevens dient u een retourzending binnen de genoemde 7 dagen, te melden bij : info@lederstudio.nl. Wij vergoeden u het aankoopbedrag binnen maximaal 30 werkdagen. De kosten van de retourzending per pakketpost, zijn voor uw rekening en zullen wij niet vergoeden.

Uitverkochte artikelen

Mochten bestelde artikelen niet leverbaar zijn, dan is dit zichtbaar op de site. Mocht uw bestelling net tegelijkertijd met een andere bestelling zijn gedaan ( waardoor de voorraad op de site niet juist is, dan ontvangt u van ons een e-mail dat deze artikelen uitverkocht zijn.

Wij doen uiteraard ons uiterste best om het aantal uitverkochte artikelen tot het minimum te beperken en de beschikbaarheid van producten in de online shop van Lederstudio van Doren op uw wensen af te stemmen. Helaas kunnen wij echter niet garanderen dat de door u gewenste artikelen altijd beschikbaar zijn.

Wij vragen uw begrip voor het feit dat uitverkochte artikelen niet kunnen worden gereserveerd of nageleverd. Wanneer het door u gewenste product door wijzigingen in de voorraad weer verkrijgbaar is in onze online shop, kunt u een nieuwe bestelling plaatsen.

Kortingsbonnen en/of cadeaubonnen

Hebt u een kortingsbon of waardebon? Deze kunt u invoeren bij de betaling van de bestelling.