20 jaar ervaring
service en advies
eigen merken
onderhoud en reparatie
ruilen kan altijd

Over ons

Met ruim 25 jaar ervaring en 3 winkels in Eindhoven en Helmond zijn wij een gevestigde naam in de regio op gebied van jassen. Onze sleutel tot succes? Kwaliteit! Dit klinkt voor de hand liggend, maar dat is het zeker niet. De passie voor dit prachtige product dragen wij uit in alles wat we doen. Van onze kwalitatieve producten tot de service in de winkel.

Het assortiment

In de loop der jaren is ons assortiment uitgebreid met stoffen jassen, lederen tassen, riemen en accessoires. In Eindhoven is net als in Helmond, een groot assortiment jassen en accesoires. U bent bij ons altijd aan het juiste adres voor een lederenjas, mantel of donsjas.

Onze eigen productie

Naar ons idee moet iedereen, ongeacht welke size, een jas kunnen vinden. Met deze visie gaat onze productie afdeling te werk om de juiste modellen en pasvorm te creëren. We blijven de pasvorm en modellen van onze producten optimaliseren en bijstellen. Het is geen uitzondering dat de pasvorm van een productielijn tot wel 20 x is bijgesteld. Doordat wij ook over een eigen productie beschikken, kunnen we gegarandeerd de beste prijzen uit de regio bieden. 

Kwaliteit

Omdat we overtuigd zijn van de kwaliteit, geven wij altijd garantie op onze producten.

De klant is koning

In onze winkels is de klant letterlijk koning. Wij leggen je graag alles uit over ons prachtige product. Bijvoorbeeld bij een lerenjas: hoe leer werkt, waar het vandaan komt en wat het beste bij je past. Het is geen uitzondering als je bij ons 25 jassen te passen krijgt.